• 062/177-8167
 • dezurnivodoinstalater@gmail.com

Vodoinstalater Marković

USLUGE VODOINSTALATERA

Vodoinstalater Marković pruža sve vrste vodoinstalaterskih usluga. Ukoliko vam je potreban kvalitetan, pouzdan i efikasan vodoinstalaterski servis, Vodoinstalater Marković je pravi izbor za vas. Naši majstori pružaju sve vrste vodoinstalaterskih usluga. U najčešće vodoinstalaterske usluge koje pruža naš vodoinstalaterski servis ubrajamo:

 • Odgušenje
  oštećena cev
  oštećena cev
  kanalizacije
 • Zamena ventila
 • Zamena oštećenih cevi
 • Sanacija oštećenih cevi
 • Popravke u kupatilu
 • Popravke u kuhinji

Pružamo i sve druge vodoinstalaterske usluge. Dovoljno je da nas kontaktirate na naše brojeve telefona ili popunite on line formular na našoj kontakt strani. Naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za 20 do 30 minuta od poziva u slučaju hitnih intervencija.

ODGUŠENJE KANALIZACIJE

Vodoinstalater

Marković pruža uslugu odgušenje kanalizacije po najpovoljnijim cenama. Jedini smo servis u Beogradu koji za uslugu odgušenja daje garanciju na trajnost. U uslugu odgušenja kanalizacije ubrajaju se usluge otpušavanje sudopere, otpušavanje wc šolje, otpušavanje kade, odgušenje fekalne kanalizacije.

ZAMENA VENTILA

Vodoinstalater Marković pruža usluge zamena ventila. U slučaju da imate oštećen ventil, ventil koji curi ili je pukao, pozovite nas i mi ćemo po potrebi stići na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta od poziva ili u terminu koji vi odredite i otkloniti ovu vrstu problema.

ZAMENA OŠTEĆENIH CEVI

Zamena oštećenih cevi je rutisnki problem koji otklanja naš vodoinstalater. I za ovu vrstu intervencija stojimo vam na raspolaganju od 00 do 24h. Ne naplaćujemo dolazak na vašu adresu ni za ovu uslugu, kao ni za jednu drugu.

SANACIJA OŠTEĆENIH CEVI

Nije svaka oštećena cev za zamenu. Naš vodoinstalater će vam predložiti da uradite sanaciju cevi ukoliko je to moguće. Sanacijom cevi produžavate vek vašim cevima i ukoliko je moguća sanacija, praktično umesto zamene, vi dobijate cev sa produženim rokom trajanja. Na vašu adresu u slučaju potrebne sanacija oštećene cevi stižemo za 20 do 30 minuta od poziva i ne naplaćujemo dolazak.

POPRAVKE U KUPATILU

Vodoinstalater Marković otkloniće sve vrste kvarova u kupatilu, bar kada je reč o vodovodnim instalacijama. Bez obzira da li vam je potrebno da zamenite wc šolju, popravite vodokotlić, zamenite lavabo, kadu, tuš kabinu, naš majstor će odgovoriti na sve vaše zahteve. Ni u ovom slučaju nećemo naplatiti dolazak na vašu adresu.

POPRAVKE U KUHINJI

Vodoinstalater Marković otklanja sve probleme na vašim ovdovodnim instalacijama u kuhinji. Bez obzira da li imate problem sa sudoperom, cevima ili neki drugi problem u kuhinji, pozovite nas i mi ćemo sve probleme otkloniti u jednom danu, u terminu koji vi odredite, tako da nećete morati da se prilagodjavate vi našim majstorima, već će se oni prilagoditi vašim privatnim i poslovnim obavezama.

SVE VODOINSTALATERSKE USLUGE

Vodoinstalater Marković pruža i sve druge vrste vodoinstalaterskih usluga. Ni za jednu uslugu nećemo naplatiti dolazak na kućnu adresu, za sve intervencije uz garanciju dobijate i račun za pružene usluge.

ZAŠTO SMO PRAVI IZBOR ZA VAS?

Vodoinstalaterski servis Marković vam stoji na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Ukoliko su vam potrebne vodoinstalaterske usluge možete nas kontaktirati svakog dana, bez obzira da li je reč o vikendu, prazniku ili nekom drugom neradnom danu. Naš vodoinstalaterski servis pruža sve vrste vodoinstalaterskih usluga: odgušenje kanalizacije, zamena ventila, popravka bojlera, montaža sudopere, montaža tuš kabine. 

 

Naš Vodoinstalater može da reši sve probleme sa vodovodnim instalacijama

VODOINSTALATER FIZIČKA LICA

Vodoinstalater Marković pruža vodoinstalaterske usluge svim fizičkim licima. Bez obzira u kom delu Beograda živite naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta od poziva i dajemo garanciju uz račun.

VODOINSTALATER PRAVNA LICA

Vodoinstalater Marković pruža vodoinstalaterske usluge svim pravnim licima. Do danas imamo zaključen veliki broj ugovora o stalnom održavanju sa pravnim licima. Osim velikog broja firmi u Beogradu, imamo zaključene ugovore i sa stambenim zajednicama.

ZAKAŽITE INTERVENCIJU

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER MARKOVIĆ

VODOINSTALATER MARKOVIĆ